Латвийская Православная Церковь
ХРАМ В ДЗИНТАРИ
В ЧЕСТЬ КАЗАНСКОЙ ИКОНЫ БОЖИЕЙ МАТЕРИ

Сайт создан по благословению Высокопреосвященнейшего АЛЕКСАНДРА, Митрополита Рижского и всея Латвии

Latvijas Pareizticīgā Baznīca
DIEVNAMS PAR GODU DIEVMĀTES KAZAŅAS IKONAI DZINTAROS
Mājas lapa izveidota ar Visaugstisvētītā Rīgas un visas Latvijas Metropolīta ALEKSANDRA svētību


Rus
KAZAŅAS DIEVNAMA CELTNIECĪBAS JAUNA POSMA SĀKUMAM VELTĪTAIS SVINĪGAIS AIZLŪGUMS JŪRMALĀ

Š.g. 30.aprīlī dievnama par godu Dievmātes Kazaņas ikonai teritorijā Jūrmalā, Turaidas ielā 11, notika dievnama celtniecības jauna posma sākumam veltītais svētku aizlūgums Virsgana vadībā. Pasākums sācies ar Viņa Eminences, Visaugstisvētītā Rīgas un visas Latvijas Metropolīta Aleksandra svinīgo sagaidīšanu.

Pēc kopējās lūgšanas mūsu Visaugstisvētītais Valdnieks uzsvēra, ka dievnama atjaunošana kļūs par lielisko dāvanu visai Latvijas sabiedrībai Valsts 100-gadu jubilejas dienā 2018.gadā. Dievnams būs nevien patīkams acīm, bet arī dziedēs dvēseles visiem, kas lūdz Dieva žēlastību. Valdnieks izteica kvēlas pateicības vārdus visiem, kas jau ir ielikuši, kā arī turpina ielikt savu artavu barbariski iznīcinātas svētvietas – dievnava – atjaunošanā.

Savā sprediķī Metropolīts Aleksandrs aicināja visus steigties darīt labus darbus.

Īpaši siltus vārdus izteica Jūrmalas domes priekšsēdētāja Rita Sproģe, aicinot savus dienesta līdzgaitniekus, kā arī tos, kas dienēs domē pēc viņas, turpināt atbalstīt šo uzslavas cienīgo pasākumu.

«Skonto Būves» valdes priekšsēdētājs Guntis Rāvis pievēra uzmanību pašreizēja vēsturiska brīža nozīmīgumam un atzīmēja, ka visa uzņēmuma komanda strādā aizrautīgi, vēloties palīdzēt vēl viena Dievnama atjaunošanai. Ir plānots, ka viņu darbi tiks pabeigti 2018.gada septembrī.

Atgādinām, ka ar mūsu Visaugstisvētītā Valdnieka svētību katru svētdienu plkst.16.00 dievnama teritorijā notiek aizlūgumi, un var iegādāties «Personiskos ķieģelīšus»
Kazaņas dievnama būvnie-cībai Jūrmalā. Bez tam, ikviens var ziedot dievnama būvniecībai, zvanot pa tālruni 90067057 (maksa par vienu zvanu – 1,42 eiro), kā arī pārskaitot savu ziedojumu Dzintaru draudzes bankas kontā (sk. bankas kontus).


Dzintaru Dievmātes Kazaņas ikonas pareizticīgo draudze.
Fotoalboms(61)
ДОРОГИЕ БРАТЬЯ И СЕСТРЫ!
В настоящее время Дзинтарский Казанский приход собирает средства для устройства ико­но­стаса, создания иконо­графи­ческих росписей стен и купола храма.
БАНКОВСКИЕ СЧЕТА
ДЛЯ ВАШИХ
ПОЖЕРТВОВАНИЙ

_____________

DĀRGIE BRĀĻI UN MĀSAS!
Šobrīd Dievmātes Kazaņas ikonas Dzintaru draudze vāc līdzekļus ikonostasa ierīkošanai, dievnama sienu un kupola ikonogrāfisko glez­no­jumu izveidei.
BANKAS KONTI JŪSU ZIEDOJUMIEM